لطفا توجه داشته باشید که تمامی اطلاعات و پست‌های شما با حذف حساب کاربری، برای همیشه از سرورهای ویرگول پاک خواهند شد.

در صورتی که همچنان مایل هستید حساب کاربری خود را حذف کنید:

  1. ۱. به تنظیمات حساب کاری خود بروید،
  2. ۲. در بخش تنظیمات پیشرفته بر روی حذف حساب کاربری کلیک کنید،
  3. ۳. پس از تایید حساب کاربری شما حذف خواهد شد.